Webbinarium: Vilka effekter ger det reviderade Bonus-malussystemet?

Välkommen till BIL Swedens webbinarium där vi reder ut de aviserade förändringarna i Bonus-malussystemet och dess konsekvenser för fordonsmarknaden.

Onsdag den 30 september kl. 10:00 – 12:00 bjuder BIL Sweden in till ett webbinarium om de förändringar som regeringen aviserat i budgeten angående Bonus-malussystemet för personbilar och lätta lastbilar. 

Vi kommer tillsammans med experter från Miljödepartementet och Transportstyrelsen att redogöra för vilka förändringar det medför. Dessutom kommer vi att presentera konkreta exempel på hur bonusen och malusen slår mot olika fordonstyper och modeller. Förändringarna kommer att träda ikraft den 1 januari 2021.

Regeringen tillsammans med Centerpartiet och Liberalerna har i 73-punktsprogrammet aviserat att systemet för Bonus-malus ska förenklas och förstärkas.

OBS: Eftersom förändringarna ännu inte presenterats vet vi inte den exakta utformningen av de aviserande förändringarna. Vi återkommer därför med detaljer, program och talare så snart vi vet mer.

Länk till webbinariet skickas ut till er som anmäler er.

Webbinariet är kostnadsfritt.

Anmäl dig här eller i formuläret nedanFör praktisk information kring webbinariet kontakta Sofia Stajic, sofia.stajic@bilsweden.se.

Varmt välkommen!